Alcatel Pixi 7

alcatel_pixi_7Entuziasmul producătorilor, când vine vorba de lansarea unui produs nou echivalează, de multe ori, cu nerăbdarea clienților. Poate că asta este rețeta succesului și, totodată, a progresului în domeniul tehnologic. Chiar și produsele mai puțin dotate, din punct de vedere tehnic, au cota lor de popularitate, mai ales că prețul lor este unul relativ scăzut, ceea ce le face oarecum accesibile publicului larg.

Alcatel Pixi 7 este unul dintre dispozitivele așteptate de către consumatorii nu foarte bogați din întreaga lume, întrucât se prefigurează a fi o tabletă de condiție medie, aflată oarecum la îndemâna clientului cu venituri reduse. Fără a beneficia de acces în rețeaua GSM, Pixi 7 va avea o greutate de 285 de grame și o grosime de 9.9 milimetri. Dotată cu un ecran capacitiv touchscreen TFT multitouch de 7 inchi și o rezoluție de 540 x 960 pixeli, tableta este așteptată să iasă pe piață la sfârșitul lunii iulie.

Capacitatea sa de stocare va fi de 4 GB, cu opțiunea de upgrade cu până la 32 GB, prin intermediul unui card microSD, în timp ce memoria RAM va fi disponibilă în două variante: 512 MB sau 1 GB. Conexiunea la rețea va fi posibilă doar în sistem Wi-Fi. Sistemul de operare Android 4.4.2 KitKat va rula cu ajutorul unui procesor Dual Core de 1.2 GHz, cu chipset Mediatek MT8117. La capitolul fotografie, viitoarea tabletă Alcatel va avea încorporate două camere de tip VGA, una dintre ele oferind o rezoluție maximă a fotografiilor de 640 x 480 pixeli.

Culorile disponibile pentru noua tabletă Alcatel Pixi 7 vor fi negru, gri, roz, galben și turcoaz, iar prețul dispozitivului va ajunge la aproximativ 80 de euro.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Setari Consimtamant Cookie-uri

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Are you sure?

By disagreeing you will no longer have access to our site and will be logged out.

Citește articolul precedent:
FB Newswire

Tot mai multe sunt vocile care contestă meritele și avantajele folosirii rețelei de socializare Facebook. Totuși, trebuie să recunoaștem că...

Închide