Allview V1 Viper

allview_v1_viperScepticismul are valoare de verdict, atunci când vine vorba de produsele făcute în România. Reacția de respingere nu vine neapărat dintr-un nepatriotism vădit, ci dintr-o neîncredere greu de justificat. Mai ales când vine vorba de domeniul tehnologic, reacțiile nu sunt foarte prietenoase. În ciuda manierei neprimitoare a românilor față de propriile produse, brașovenii de la Allview au reușit să cucerească o bună parte din segmentul consumatorilor de tablete și telefoane inteligente din România prin calitatea și durabilitatea produselor lansate.

Cea mai nouă apariție a companiei este smartphone-ul V1 Viper. Scos pe tarabă cu o săptămână în urmă, telefonul dispune de cele mai înalte standarde la capitolul tehnică, dar nu se lasă mai prejos nici pe partea de design. Având dimensiuni de 138 x 68 x 7.9 milimetri și o greutate de 125 grame, V1 Viper dispune de o carcasă confecționată din magneziu, ceea ce face ca greutatea telefonului să scadă simțitor. Ecranul de 4.7 inchi este protejat de o folie Gorilla Glass și atinge o rezoluție de 1280 x 720 pixeli. Memoria RAM de 1 GB este însoțită de o memorie internă de 4 GB, ce poate fi suplimentată până la 32 GB, prin intermediul unui card microSD.

V1 Viper rulează cu sistemul de operare Android 4.2.2 Jelly Bean și are un procesor Quad-Core de 1.2 GHz din generația Cortex A7. Pe partea de fotografie, smartphone-ul este similar competitoarelor Samsung și Apple, având 8 MP pentru camera principală, și 2 MP pentru cea secundară. Cei care dorescă să filmeze cu acest telefon pot sta liniștiți în ceea ce privește calitatea videoclipurilor, acestea fiind full HD. La capitolul conectivitate, noul smartphone Allview dispune de rețelele 2G, 3G, GPS, Wi-Fi și Bluetooth 4.0.

Disponibil și în versiune Dual SIM, cu trei opțiuni de culoare pentru carcasă – alb-piano, negru-mat şi albastru-metal, V1 Viper poate fi deja achiziționat în România, la prețul de aproximativ 1300 de lei.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Buffer

Evoluția timpurilor actuale datorează mult mediului online și felului în care acest spațiu s-a dezvoltat. Acum 10-15 ani prea puțini...

Închide