BlackBerry Q10

blackberry_q10Lansările cu mare fast ale giganților din industria telefoanelor inteligente nu fac decât să-i ațâțe pe consumatorii nerăbdători să țină în mână cele mai proaspete minuni tehnologice. Cei de la Research in Motion, creatorii celebrului BlackBerry, au anunțat în luna ianuarie a acestui an lansarea lui Q10, un model care se pregătește să ajungă în buzunarele doritorilor cel mai probabil la sfârșitul lunii aprilie.

Smartphone-ul dispune de calități tehnice care îl pun pe aceeași linie cu contracandidații de la Samsung sau Apple. Având dimensiuni de 119.6 x 66.8 x 10.4 milimetri și o greutate de 139 de grame, Q10 este dotat cu tastatură de tip QWERTY, asemeni majorității modelelor BlackBerry, și ecran super-AMOLED, cu display de 3.1 inchi și rezoluție de 720 x 720 pixeli. Sistemul de operare Blackberry 10 rulează cu ajutorul celor 2 GB de memorie RAM și cei 16 GB de memorie internă. Telefonul are și un slot de card micro SD, cu capacitate de stocare de până la 64 GB. Procesorul Dual-Core de 1.5 GHz vine însoțit de un chipset TI OMAP 4470. Conectivitatea se realizează prin Wi-Fi și Bluetooth 4.0. Camera foto principală dispune de 8 MP, auto-focus și flash LED, iar cea secundară de 2 MP.

Prețul lui BlackBerry Q10 este estimat la 620 de euro, pentru piețele europene.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Setari Consimtamant Cookie-uri

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Are you sure?

By disagreeing you will no longer have access to our site and will be logged out.

Citește articolul precedent:
500px.com

Segregarea speciei umane, pe criterii de rasă, sex sau religie, este ceva obișnuit pentru lumea în care trăim. O nouă...

Închide