HootSuite

Prezentul, în secolul actual, înseamnă conexiune. În toate formele și prin toate mijloacele. Cu cât distanțele pământești între oameni se măresc, cu atât scad cele virtuale. Chiar și ultimul dintre taciturni, în viața reală, se poate transforma, în fața tastaturii, în cea mai jovială și prietenoasă persoană.

Ce ne unește și ne reunește pe toți într-un singur loc? Internetul, bineînțeles. Și, mai exact, rețelele de socializare. Fie că vorbim de Facebook, Twitter, LinkedIn sau Google Plus, rezultatul este același – socializare virtuală. Cei care au conturi pe toate aceste rețele consumă mult din timpul liber, și uneori chiar din timpul de lucru, încercând să fie la curent cu toate noutățile și actualizările prietenilor.

Pentru a scuti măcar o parte din acest timp, soluția ar fi hootsuite.com, un site ce reunește 7 rețele – Facebook, Twitter, Google Plus, LinkedIn, foursquare, WordPress, MySpace și mixi. Aici ne putem conecta toate conturile de pe rețelele menționate mai sus. Pentru versiunea gratuită a contului, poate fi adăugat fiecare profil al nostru de pe maxim 5 rețele. Ceea ce constituie un alt punct de interes este faptul că, spre exemplu, în cazul Facebook-ului, dacă am creat de pe contul nostru pagini sau grupuri, acestea sunt automat încorporate aplicației de Facebook, atunci când ne conectăm prin intermediul HootSuite la această rețea.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Setari Consimtamant Cookie-uri

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Are you sure?

By disagreeing you will no longer have access to our site and will be logged out.

Citește articolul precedent:
Google

Tovarășul de nădejde al fiecăruia dintre noi, cei care utilizăm internetul aproape tot timpul este, cu siguranță, Google. Este acel...

Închide