Micromax A115 Canvas 3D

micromax_a115_canvas_3dCine își imaginează că doar americanii sau est-asiaticii sunt mari producători în domeniul telefoniei mobile este într-o mare eroare. Bineînțeles că Apple sau Samsung sunt de departe numărul unu pe piața mondială a smartphone-urilor, însă există și țări a căror primă opțiune în materie de telefoane inteligente sunt companiile locale. Micromax este numele companiei indiene care a cucerit piața națională, având cu peste 20% mai mulți cumpărători decât rivalii de la Apple sau Samsung.

Contrar prejudecăților în ceea ce privește calitatea produselor de origine indiană, Micromax se pregătește să lanseze în luna mai a acestui an un nou model, pe numele său A115 Canvas 3D, ce poate fi încadrat cu ușurință în categoria smartphone-urilor de calitate. Dispunând de opțiunea Dual SIM, telefonul va avea o memorie internă de 4 GB, o memorie RAM de 512 MB, precum și un slot de card microSD, cu o capacitate de până la 32 GB. Dimensiunile display-ului vor fi de 480 x 800 pixeli și o rezoluție de 5 inchi.

Sistemul de operare cu care A115 Canvas 3D va rula este Android 4.1.2 Jelly Bean. Procesorul Dual-Core de 1.2 GHz vine cu un procesor MTK 6577. Camera foto principală va dispune de 5 MP, fiind dotată cu auto-focus și flash LED. Bateria telefonului va avea o rezistență de 4 ore și jumătate, atunci când este folosită, și până la 225 de ore, în modul stand-by.

Micromax A115 Canvas 3D va fi disponibil în două versiuni de culoare – alb și negru, și va costa aproximativ 150 de euro.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Citește articolul precedent:
CSS 3.0 Maker

Tehnologiile evoluează din ce în ce mai repede, astfel că este tot mai greu să poți ține pasul cu toate...

Închide