Nokia Lumia 625

nokia_lumia_625Topul producătorilor din domeniul telecomunicațiilor este într-o oscilație permanentă, dacă este să ne ghidăm după numărul terminalelor vândute de fiecare companie în parte. Orice nouă lansare vine cu o mai bună plasare în clasamentul preferințelor consumatorilor de gadget-uri, iar popularitatea crescândă a produselor proaspăt scoase pe piață aduce totodată și venituri consistente pentru cei care le produc. Este și cazul finlandezilor de la Nokia, care ocupă primul loc într-un clasament virtual al comunicațiilor mobile.

Un nou telefon din gama Lumia este pregătit pentru lansarea ce se preconizează a avea loc în luna septembrie a anului curent. Anunțat încă din iulie, Lumia 625 se bucură de calități tehnice care îi garantează un viitor succes pe plan mondial. Cu dimensiuni de 133.3 x 72.3 x 9.2 milimetri și o greutate de 159 grame, noul model Lumia va avea un ecran LCD capacitiv de 4.7 inchi, cu o rezoluție de 480 x 800 pixeli, și va beneficia de protecția unei sticle de tip Corning Gorilla Glass 2. Memoria RAM de doar 512 MB va fi însoțită de o memorie internă de 8 GB, care va putea fi suplimentată cu până la 64 GB, cu ajutorul unui card microSD.

Sistemul de operare al lui Lumia 625 va fi Microsoft Windows Phone 8, cu posibilitatea de upgrade la versiunea Microsoft Windows Phone 8 Amber. Procesorul Dual Core Krait de 1.2 GHz va funcționa cu ajutorul unui chipset Qualcomm MSM8930 Snapdragon. Camera foto principală va avea 5 MP, în timp ce camera secundară va fi de tip VGA. Placa video Adreno 305 va garanta o calitate a videoclipurilor de 1080p, cu 30 de cadre pe secundă. Rețelele de conectivitate compatibile cu noul smartphone produs de finlandezi sunt 2G, 3G, 4G, Wi-Fi și Bluetooth 4.0.

Nokia Lumia 625 va fi disponibil în versiunile de culoare alb, negru, galben, portocaliu și verde, la prețul de aproximativ 260 de euro.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Outlook.com

Comunicarea, în secolul vitezei, trebuie să fie o activitate care să consume cât mai puțin timp. Fie că vorbim de...

Închide