Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la preluarea si prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Diablos Group IT SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta deplina si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor

Pentru a putea desfasura activitatea principala, adica vanzarea de produse si procesarea comenzilor, avem nevoie de nume, adresa de facturare si un numar de telefon valid. Aceste informatii sunt utilizate exclusiv pentru procesarea comenzii, facturare si, daca este cazul, informare cu privire la statusul comenzii.

In cazul in care doriti sa va creati un cont pe site-ul diabloscomputer.ro este necesara furnizarea unei adrese de mail valide la care va vom comunica informatii cu privire la statusul comenzilor, trimite factura proforma cat si suport tehnic daca este cazul.

Prin acceptarea „Termeni si conditii” la inregistrarea pe site, va exprimati acordul sa primiti confirmarea pentru receptionarea comenzilor precum si alte informatii privind status comenzilor.

De asemenea, exista situatii in care trebuie sa va contactam pentru solicitarea de informatii suplimentare in cazul in care nu avem toate datele necesare pentru facturare, sau daca produsul comandat nu se afla in stoc, confirmarea comenzilor sau verificari de securitate. La momentul acestor solicitari vom incerca sa va informam cu privire la motivul solicitarii si cum intentionam sa le utilizam.

Pentru a putea duce la bun sfarsit procesarea comenzilor sunteti obligat sa ne furnizati minimul de date necesare. Refuzul de a furniza aceste date duce la imposibilitatea legala de receptionare a comenzilor. Informatiile inregistrate sunt destinate exclusiv utilizarii de catre operator.

Daca doriti sa primiti informatii suplimentare despre produsele, serviciile sau evenimentele organizate de catre S.C. Diablos Group IT S.R.L., acordul dumneavoastra explicit este necesar.

Conform Legii nr. 677/2001, toate datele puse la dispozitie de dumneavoastra vor fi confidentiale si beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul legal sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Aceasta solicitare se exercita printr-o cerere scrisa, datata si semnata, trimisa catre S.C. Diablos Group IT S.R.L.

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitie in cazul in care exista litigii.

Daca datele inregistrate in contul dumneavoastra sunt eronate sau doriti sa le actualizate, va rugam sa ne contactati prin oricare dintre metodele de contact afisate pe site-ul nostru.

Toate conturile utilizatorilor pot fi modificate doar de catre detinatorul adresei de email cu care contul a fost inregistrat. Adresele de email utilizate pentru inregistrarea unui cont pe site-ul nostru pot fi de tip non-privat (@yahoo.com, @gmail.com) cat si adrese de email private (@numefirma.ro). Recomandam utilizarea adreselor de email private (@numefirma.ro) pentru conturile detinute de catre entitati juridice.

S.C. Diablos Group IT S.R.L. pune accent pe confidentialitatea datelor personale, atat a celor furnizate de catre vizitatori cat si datele angajatilor, motiv pentru care aplica o serie de masuri al carui scop este de a securiza date persoanelor vizate, cu efect imediat, mediu si de lunga durata. Printre masurile luate enumaram utilizarea sistemelor de operare moderne, actualizate cu patch-uri de securitate la zi, solutii antivirus, criptarea si parolarea datelor sensibile vizate de catre GDPR.

Politica Anti-Spam

Accesarea site-ului nostru este gratuita si nu necesita inregistrarea unui cont, furnizarea unei adrese de email sau alte date suplimentare pentru simpla navigare. Toate datele preluate in vederea desfasurarii activitatilor de vanzare, mai la „Scopul colectarii datelor” vor ramane confidentiale. Nu incurajam spam-ul si nu vom face publice datele furnizate de clientii fara acordul explicit al acestora.

Diablos Group IT S.R.L garanteaza securitatea si confidentialitatea tuturor datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Toate aceste date vor fi utilizate doar cu acordul explicit al clientului, in conformitate cu politica Anti-Spam, Termenii si Conditiile de Utilizare, fara a implica obligativate din partea utilizatorilor, acestia putand refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date.

Mai multe informatii privind confidentialitate datelor pot fi regasite pe pagina „Termeni si conditii”Va recomandam sa consultati si „Politica de Utilizare a Cookie-urilor” pe site-ul nostru pentru a fi la curent cu modul de operare al acestora si cadrul legislativ.