Baidu Antivirus

baidu_antivirusInternetul, cea mai importantă resursă a secolului 21, sursa permanentă de inspirație a omului modern, are și multe puncte negative, de care orice utilizator care se respectă trebuie să țină cont. Documentele nenumărate care circulă de la un individ la altul pot aduna, pe parcursul transmisiei lor, diferiți viruși care ne pot ataca sistemul de operare. De cele mai multe ori, aceste fișiere dăunătoare sunt dificil sau chiar imposibil de detectat, iar fragilitatea propriilor calculatoare le transformă pe acestea în victime sigure, în raport cu hackerii rău-voitori.

Pentru a combate orice fel de pericole, utilizatorii înțelepți apelează la programe anti-virus. Unul dintre ele este Baidu, un soft gratuit, produs de către chinezi, dar care este extrem de eficient. Baidu este un scut perfect împotriva oricărui tip de viruși, folosind tehnologia de tip Cloud, iar spațiul pe care îl ocupă pe hard este de doar 13 MB. Interfața este simplu de manevrat pentru orice utilizator, iar protecția este garantată. Sistemele de operare cu care Baidu este compatibil sunt Windows XP, Windows Vista, Windows 7 și Windows 8. Limbile în care poate fi utilizat programul sunt engleză, portugheză și chineză.

Descărcarea antrivirusului Baidu se poate face de pe site-ul oficial.

One Response

  1. Robert 26/06/2013

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Vodafone Smart III 975

Accesibilitatea, în materie de prețuri, este un criteriu de care mulți utilizatori țin cont atunci când decid să-și schimbe ”garderoba...

Închide