BlackBerry Z3

blackberry_z3Deși nu este o țară care să se remarce prin foarte multe lucruri, mai ales dacă ne referim la dispozitivele tehnice pe care le produce, Canada se poate lăuda totuși cu compania Research in Motion, și al lor celebru brand BlackBerry. Chiar dacă au avut un moment în care prăbușirea era aproape iminentă, canadienii au reușit să se ridice și să recucerească o redută care părea imposibil de dărâmat, la un moment dat. Aceea a publicului cucerit de competitorii de pe piață.

Lăsând trecutul în urmă și axându-se pe prezent, cei de la Research in Motion se pregătesc de lansarea unui nou model de smartphone, pe numele său BlackBerry Z3. Programat a fi scos la vânzare în luna aprilie a acestui an, telefonul va beneficia de un ecran capacitiv multitouch de 5 inchi și va avea o rezoluție de 540 x 960 pixeli. Acesta va fi conectat la rețelele 2G, 3G, 4G, Wi-Fi și Bluetooth, și va putea realiza transferul de date prin intermediul tehnologiilor GPRS și EDGE. Capacitatea de stocare a smartphone-ului, de 8 GB, va fi însoțită de o memorie RAM de 1.5 GB. Noul telefon BlackBerry va dispune și de un slot pentru cardurile microSD.

Sistemul de operare al dispozitivului va fi BlackBerry 10.2.1, iar procesul Dual Core Cortex-A7, de 1.2 GHz, va beneficia de un chipset Qualcomm Snapdragon 400. La capitolul foto, BlackBerry Z3 va avea o cameră principală, de 5 MP, și una frontală, de 1.1 MP. Calitatea videoclipurilor va fi asigurată de o placă video Adreno 305.

Singura culoare disponibilă pentru noul telefon BlackBerry Z3 va fi negru. Prețul dispozitivului va fi de aproximativ 150 euro.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
PrestaShop

Tot mai mulți oameni de afaceri își orientează business-ul către mediul online. Asta și pentru faptul că românii au devenit...

Închide