CCleaner Free

De câte ori nu ni s-a întâmplat ca propriul calculator să ne lase ”cu buza umflată” tocmai când aveam mai mare nevoie de el? Cred că fiecare dintre noi a pățit-o măcar o dată. Iar asta se întâmplă, de multe ori, din pricina programelor pe care le instalăm cu nemiluita, fără să fim atenți dacă respectivele soft-uri ar putea dăuna computer-ului sau nu.

Prea puțini sunt cei care, când vine vorba de propriul calculator, se gândesc să prevină o problemă, în loc să o trateze. În acest sens, vă recomandăm un program care ne poate ajuta atunci când instalăm tot felul de aplicații care vin atașate cu fel și fel de fișiere indezirabile.

CCleaner este un soft gratuit, ce are rolul de a curăța potențiale fișiere nedorite din Windows Registry. De asemenea, programul poate să repare eventuale erori de referință pentru fișierele DLL sau alte probleme legate de extensiile fișierelor.

Descărcarea soft-ului se poate face de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Nokia Asha 205

Lumea telefoanelor este o planetă de sine stătătoare, ce se învârte în jurul axei clienților săi. Producătorii de astfel de...

Închide