Developer Excuses

developer_excusesPentru a putea să-și desfășoare activitățile zilnice și uneori monotone, omul are nevoie și de relaxare. Încrâncenarea nu este o soluție oportună, indiferent de meseria pe care o avem. În special persoanele care lucrează în domeniul IT sunt predispuse unei cantități mari de stres, iar acesta nu poate fi combătut altfel decât printr-o detașare, măcar parțială, de problemele de zi cu zi și găsirea de remedii amuzante.

Spre exemplu, dezvoltatorii web sub supuși unei presiuni permanente, venite fie din partea șefilor, fie din tabăra clienților. De multe ori se întâmplă ca scripturile create de ei să conțină și erori, mai mult sau mai puțin nejustificate. Pentru a rezolva această problemă, într-o manieră oarecum comică, se poate apela la Developer Excuses, o platformă gratuită plină de justificări și argumente oarecum credibile, care le pot fi de mare ajutor dezvoltatorilor web, în relația cu colegii sau șefii lor.

Developer Excuses conține o listă random de scuze, iar fiecare reîncărcare a paginii vine cu o nouă idee de îmbunare a colegilor de serviciu, prin argumente mai mult sau mai puțin credibile.

Cei care doresc să se folosească de ideile celor de la Developer Excuses, pentru a scăpa de anumite probleme ivite la locul de muncă, pot accesa platforma de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
7-Zip

Într-o lume complicată, lucrurile simple sunt foarte greu de găsit. Spațiul a devenit o problemă tot mai apăsătoare, atât în...

Închide