DivShare

div_shareScopul omenirii, acela de perpetuare a speciei, nu ar fi putut niciodată să fie atins fără a împărtăși diverse lucruri, opinii sau sentimente. Laitmotivul existenței noastre este acela de a ne pune viața pe tavă în folosul celor din jur, indiferent dacă vorbim de copiii noștri, de colegii de muncă sau de diverși prieteni. Chiar și Internetul, amicul nostru cotidian, fără de care nici măcar nu ne-am mai putea închipui viața de zi cu zi, a fost construit pe principiul împărtășirii de informații diverse.

În același scop, chiar dacă pe alocuri cu iz comercial, au răsărit tot felul de platforme de sharing, unele dintre ele gratuite, care permit stocarea de informații și fișiere de tot soiul. Una dintre acestea este DivShare, iar utilitatea sa este cu atât mai mare cu cât spațiul de stocare oferit gratuit fiecărui utilizator este de 5 GB. Pentru a beneficia de această găzduire în spațiul online este nevoie doar de crearea unui cont. Un alt avantaj al aderării la rețeaua DivShare este posibilitatea de download, de la alți internauți înscriși pe platformă, a 50 GB de fișiere.

Cei care nu sunt mulțumiți de spațiul pe care cei de la DivShare îl oferă într-un mod voluntar pot alege una dintre versiunile cu plată, fie că vorbim de pachetul ”personal”, de 40 de dolari / an, sau de cel ”profesional”, de 20 de dolari / lună. În primul caz, spațiul de stocare oferit este de 100 GB, iar în cel de-al doilea limita de încărcare este de 250 GB.

Utilizatorii care doresc să stocheze informații pe Internet, pentru a le împărți cu diverși oameni din mediul online, își pot crea un cont în rețeaua DivShare pe site-ul oficial.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
AHD Subtitles Maker

Încă din copilărie suntem puși în legătură cu o multitudine de producții cinematografice, mai mult sau mai puțin adaptate vârstei...

Închide