FilExile

fil_exileCând vine vorba de calculatoare, mulți dintre noi ne prindem urechile în probleme care unora li s-ar părea o joacă de copil. Chiar dacă informatica nu e tocmai o disciplină la îndemâna oricui, există metode mai ”umane”, accesibile utilizatorilor de rând, care să nu implice calcule complicate și ecuații întortocheate și care pot fi aplicate de oricine, în vederea atingerii unui scop ce ține de tehnologie.

Una dintre potențialele probleme pe care le-am putea întâmpina ar fi imposibilitatea eliminării unor anumite fișiere care nu ne permit să le ștergem. Fie pentru că programele au fost instalate într-o anumită partitiție, și sistemul de operare a fost reinstalat, fie pentru că numele este invalid, fie din alte motive, există anumite fișiere care nu se lasă duse din calculatorul nostru.

Soluția gratuită care ne poate scăpa de astfel de probleme este Filexile. Programul poate fi descărcat de pe site-ul celor de la Sourceforge și este extrem de intuitiv. Utilitatea soft-ului este susținută și de faptul că poate șterge atât fișiere simple, cât și directoare.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Huawei Ascend W1

Telefonia mobilă se extinde pe zi ce trece și odată cu acest fenomen apar noi modele, pe care sunt testate...

Închide