HP Slate 6 Voice Tab

hp_slate_6_voice_tabInspirația producătorilor de telefonie mobilă nu cunoaște limite de timp și spațiu. Creatorii gadget-urilor de care ne folosim în fiecare zi sunt tot mai inovatori, pe zi ce trece, așa că nu putem decât să ne bucurăm de performanțele lor, care ne mai alină un pic din tumultul cotidian.

Americanii de la HP se află în pregătiri pentru lansarea unui nou smartphone, pe numele său Slate 6 Voice Tab.  Cu dimensiuni de 165 x 83.2 x 8.8 milimetri și o greutate de aproape 160 de grame, proaspăt anunțatul model HP va fi conectat la rețelele 2G, 3G, Wi-Fi și Bluetooth 3.0, și va beneficia de posibilitatea transferului de date cu ajutorul tehnologiilor GPRS și EDGE. Disponibil în versiune Dual SIM, telefonul va avea un ecran touchscreen de 720 x 1280 pixeli, și un diametru de 6 inchi. Memoriei RAM de 1 GB i se vor alătura cei 16 GB ai memoriei interne, aceasta din urmă având opțiunea de a fi suplimentată cu până la 64 GB. Sistemul de operare Android 4.3 Jelly Bean va fi funcțional cu ajutorul unui procesor Quad Core de 1.2 GHz, cu chipset Marvell PXA1088. Camera foto principală va avea 5 MP și o rezoluție maximă a fotografiilor de 2592 x 1944 pixeli, iar cea secundară va dispune de 2 MP.

Versiunea de culoare în care noul HP Slate 6 Voice Tab va fi comercializat este negru. Prețul dispozitivului nu a fost încă publicat.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
TravelPod

Călătoriile sunt dovada cea mai de netăgăduit că oamenii sunt făcuți să exploreze locuri noi, să vadă oameni noi, să...

Închide