HP Slate 8 Pro

hp_slate_8_proCând vine vorba de produsele IT, putem spune cu mâna pe inimă că niciodată nu avem îndeajuns de multe, astfel încât să nu ne mai dorim achiziționarea niciunuia dintre gadget-urile nou lansate pe piață. Pentru că pasiunea pentru tehnologie este un virus al cărui leac nu a fost găsit încă, nu putem decât să ne supunem lui și să ne menținem conectați la noutățile din sfera telecomunicațiilor, astfel încât să fim extrem de bine informați în momentul în care vrem să cumpărăm unul sau altul dintre gadget-uri.

Americanii de la HP au lansat în luna decembrie a anului recent încheiat o serie de tablete, pe lista de noutăți aflându-se și modelul Slate 8 Pro. Neavând opțiunea de a fi întrebuințată în rețeaua GSM, tableta este conectată la rețelele Wi-Fi și Bluetooth 4.0. Dimensiunile sale sunt de 220 x 141.5 x 9.9 milimetri, aceasta având o greutate de 435.6 grame. Ecranul capacitiv multitouch, de 8 inchi, atinge o rezoluție de 1200 x 1600 pixeli și dispune de protecție de tipul Corning Gorilla Glass 3.

Memoria RAM a lui Slate 8 Pro este de 1 GB, iar spațiul stocare ajunge la 16 GB, cu opțiunea de upgrade cu până la 32 GB, prin intermediul unui card microSD. Sistemul de operare Android 4.2.2 Jelly Bean are susținerea procesorului Quad Core Cortex-A15, de 1.8 GHz, ce beneficiază de un chipset Nvidia Tegra 4 T40 S. Camera foto dispune de 8 MP, oferind o rezoluție maximă a fotografiilor de 3264 x 2448 pixeli.

Noua tabletă HP Slate 8 Pro este disponibilă în versiunile de culoare alb sau negru și are un preț aproximativ de 240 euro.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Lemonade

Numărul mare de gadget-uri pe care o parte tot mai importantă a planetei le folosește a schimbat destul de mult...

Închide