Linux MultiMedia Studio

linux_multi_media_studioSunt miliarde de oameni și milioane de meserii în lumea aceasta, care mai de care mai variate. Diversitatea job-urilor practicate de oamenii din toată lumea atenuează oarecum din inevitabila monotonie a vieții. Totuși, există și mulți nemulțumiți, care practică o meserie visând la cu totul altceva. Multe talente, în special din sfera artei sau muzicii, se pierd din cauze de multe ori externe, independente de voința celor în cauză.

Pentru că secolul 21 înseamnă, în primul rând, tehnologie, pasionații de muzică au oportunitatea să-și pună în valoarea calitățile chiar în timpul liber, fără a fi nevoie să renunțe la actualul loc de muncă. Unul dintre programele care facilitează accesul către complicata lume a sunetelor este Linux MultiMedia Studio. Soft-ul, pus la dispoziție gratuit de către cei de la Linux, dar compatibil și cu sistemele de operare Windows 2000 / XP / Vista sau Windows 7, poate crea muzică din doar câteva butoane. Spre deosebire de alte programe similare extrem de complicate și foarte costisitoare, Linux MultiMedia Studio este destul de intuitiv și ușor de întrebuințat, chiar și de către neinițiați. Acesta beneficiază de o tastatură de tip MIDI și, de asemenea, ne oferă posibilitatea de a crea tot felul de mixaje sau de a adăuga beat-uri melodiilor pe care le prelucrăm.

Site-ul oficial al celor de la Linux MultiMedia Studio pune la dispoziție și câteva demo-uri, care să vină în ajutorul celor ce doresc să învețe tainele mixajului.

Descărcarea gratuită a lui Linux MultiMedia Studio se poate face de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Nokia Lumia 625

Topul producătorilor din domeniul telecomunicațiilor este într-o oscilație permanentă, dacă este să ne ghidăm după numărul terminalelor vândute de fiecare...

Închide