Master of Defense

master_of_defenseChiar dacă vacanța s-a încheiat de câteva zile, nu trebuie să ne afundăm cu capul în cărți și proiecte, și să uităm complet de momentele de relaxare. Iar atunci când alegem să ne oprim, pentru o clipă, de la activitățile cotidiene, putem să ne îndreptăm întreaga atenție către jocurile atât de numeroase existente pe Internet. Deși joaca ar putea părea apanajul copiilor, realitatea este că și oamenii mari sunt pătrunși uneori de simțul ludic. Iar cea mai bună metodă de a se exterioriza este jocul.

Dintre milioanele de jocuri existente pe Internet, o mare parte dintre ele se axează pe strategie. Iar unul dintre acestea este și Master of Defense. Disponibil și în versiune gratuită, jocul ne pune în postura unui erou care are misiunea de a salva un întreg regat din vremea antică. Luptele cu monștri, construirea de turnuri de apărare și salvarea  oamenilor sunt activități care nu lipsesc nici ele din peisajul acestui joc.

Chiar dacă lumea gaming-ului este într-o totală expansiune, iar tehnologiile folosite au evoluat consistent în ultimii ani, Master of Defense poate fi o metodă plăcută de umplere a timpului liber. Pentru cei care doresc să încerce această experiență, jocul poate fi descărcat gratuit de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Iobit Protected Folder

Probabil că printre cele mai apăsătoare probleme, când vine vorba de lumea virtuală, sunt cele legate de securitate. Chiar dacă...

Închide