Mz Shutdown Scheduler

mz_shutdown_schedulerEpuizat și extenuat, stors de ultimele puteri, omul modern face tot ce îi stă în putință pentru a-și prelungi timpul de lucru alocat unei zile. Uitând că are nevoie de somn, rămâne fixat în fața calculatorului, în ideea de a mai rezolva câteva din treburile cotidiene.

Fie din cauza oboselii, fie din neatenție, se întâmplă de multe ori să uităm calculatorul deschis pe timpul nopții. Dacă gestul ar fi unul singular, cu siguranță că hard-ul n-ar avea prea mult de suferit. Dar atunci când acțiunea este repetitivă, iar activitățile nocturne devin o obișnuință pentru propriul calculator, atunci încep să apară problemele. Consumul inutil de resurse, într-o lume în continuă distrugere, trebuie diminuat cât mai mult cu putință.

Pentru a evita situații ca cele de mai sus putem apela la Mz Shutdown Scheduler, un program gratuit care ne permite programarea calculatorului, astfel încât acesta să se închidă la o oră prestabilită. Există și alternative la această opțiune, având posibilitatea, pe lângă varianta ”shut down”, să dăm ”restart”,  ”log off” sau ”sleep” într-un anumit moment al zilei. De asemenea, stabilirea orei de închidere se poate face și în funcție de anumiți parametri (RAM sau CPU), atunci când aceștia scad sub limitele pe care noi le-am fixat.

Mz Shutdown Scheduler poate fi descărcat de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
BLU Life View

În ultimii ani am fost asaltați constant de produsele celor de la Apple, Samsung sau Nokia, încât am uitat să...

Închide