PicPick

pic_pickSuntem mulți cei care folosim Internetul zi de zi. Este aproape imposibil ca, odată intrat în lumea aceasta virtuală, să te mai poți desprinde de ea. Nu toți avem însă același aplomb când vine vorba de mânuirea a tot soiul de programe, unele dintre ele nu foarte explicite. De aceea avem nevoie de cineva mai priceput ca noi într-ale Internetului, care să ne explice în detaliu anumite aspecte, astfel încât să putem naviga printre aplicațiile web cu ușurință.

Pentru a reuși acest lucru, de la distanță, cea mai la îndemână metodă este aceea a întrebuințării de printscreen-uri. Unul dintre programele care se ocupă cu așa ceva este PicPick. Un soft gratuit, simplu de înțeles și de manevrat, PicPick poate fi folosit nu doar pentru a face capturi de ecran, ci și ca un editor de imagini. Asemănător binecunoscutului Paint, la capitolul interfață, PicPick oferă o gamă extinsă de instrumente de editare, printre care adăugarea de forme și texte, umbre sau alte efecte pentru imagini.

Capturarea de imagini, prin intermediul lui PicPick, va deveni o activitate extrem de eficientă, întrucât programul permite adăugarea de taste rapide, cu ajutorul cărora fotografierea desktop-ului va fi făcută automat.

Descărcarea lui PicPick este gratuită și poate fi realizată de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Motorola Moto X

Țara tuturor posibilităților, America, este și cea care dă, de multe ori, tonul celor mai năstrușnice idei în materie de...

Închide