Review Dell Precision M4700 Mobile Workstation

Când vorbim despre stația de lucru mobilă Dell Precision M4700, vorbim despre precizie și viteză mare de răspuns, vorbim despre un laptop creat la standarde înalte de calitate.

Laptopul are o carcasă robustă ce  denotă atat eleganță cât și rezistență, aceasta fiind defapt neschimbată de la modelul precedent, Dell Precision M4600.

Vorbind despre un laptop ce dispune de multiple metode de conectare, trebuie spus că modelul de față pe langă doua porturi USB 2.0, două porturi USB 3.0, FireWire, conectare retea, eSATA, un port pentru microfon, unul pentru căști, 10-in-1 Media Card Reader și Express Card Slot mai dispune și de un HDMI și un DisplayPort. Bineînțeles că din această ecuație nu lipsesc nici Wireless-ul sau Bluetooth-ul.

Dell Precision M4700 vine cu un display full HD de 15.6 inch wide view, anti-glare, LED-backlit și Premium Panel. Workstationul M4700 este îmbunătățit pană în cele mai mici amănunte, de exemplu tastatura luminată dispune de cinci niveluri diferite de luminozitate astfel incat tu să poți alege luminozitaeta potrivită pentru tine. Tot la capitolul tastatură se poate observa un contrast mai bun al marcajului de pe taste, o așezare intuitivă a acestora, un punct de presiune bun dar și o oprire silențioasă, lucruri care fac din tastatul pe un M4700 cât se poate de plăcut. Touchpad-ul este bine definit de palmrest  și are o viteză bună de răspuns.

Laptopul Dell Precision M4700 suporta procesoare i5 si i7 generația a 3-a iar modelul analizat, pe care îl găsiți aici vine cu 16 Gb de Ram, HDD de 320Gb cu posibilitate de upgrade de pană la 256gb SSD și placă video NVidia Quadro K2000M 2GB GDDR3.

Dell Precision M4700  combină mobilitatea unui laptop cu performanțele avansate ale unui workstation, rezultatul fiind un laptop ce îndeplinește standarde înalte de calitate la dimensiuni relativ reduse, 34.9mm x 376mm x 256mm și 2.78kg.

 

 

 

 

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Cum funcționează o placă video

Placa video este o componentă deosebit de importantă a computerului sau laptopului tău, aceasta procesează datele și le transformă în...

Închide