Review-urile

Lumea IT-ului este, în primul rând, apanajul oamenilor de știință. Termeni tehnici, dispozitive, mecanisme complicate care dau viață acestui univers, aceasta este rețeta consumată de tot mapamondul, dar păstrată în secret față de muritorii de rând. Deși cu toții avem un laptop, o tabletă sau un telefon mobil, puțini dintre noi știm care este mecanismul ce dă viață ”uneltelor” ce ne ușurează viața de zi cu zi.

Tocmai de aceea, pentru că nu știm, sau nu avem de unde să știm care sunt elementele esențiale ale funcționării în cele mai bune condiții ale unui produs, este bine să ne informăm. Din reviste de specialitate, de pe forum-uri, blog-uri sau emisiuni de profil. Sau chiar din review-urile celorlalți consumatori care, asemenea nouă, au dorit să ne împărtășească din experiențele lor, bune sau rele, legate de un produs sau altul.

Informațiile de specialitate despre un anumit produs sunt, cu siguranță, cele mai pertinente, însă de multe ori limbajul de lemn al acestora le fac greu accesibile cumpărătorilor obișnuiți. De aceea, părerile celor care au achiziționat înaintea lor produse similare devin principala bornă de decizie în achiziționarea unui anumit produs.

One Response

  1. Marius Caloian 18/03/2013

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Windows 8

În lumea sistemelor de operare, niciuna dintre tabere nu a ridicat steagul alb. Microsoft Windows și Apple Mac OS X,...

Închide