Staff.com

staff_comUltimii o sută de ani au făcut ravagii printre structurile demografice ale planetei. O natalitate crescândă și total necontrolată a făcut ca astăzi să fim peste șapte miliarde de locuitori. Este lesne de înțeles că pământul nu poate hrăni și susține un număr atât de mare de oameni. Însă, pentru că nu ne putem elimina unii pe ceilalți, trebuie să învățăm să conviețuim. Din cauza densității crescute și a locurilor de muncă limitate, pentru o regiune sau alta, oamenii apelează la diferite soluții pentru a se putea întreține: fie migrează în țări care le oferă mai multe oportunități, fie își schimbă meseria, fie găsesc alternative pentru a câștiga mai mulți bani.

Una dintre aceste alternative sunt site-urile care permit angajarea la distanță, pe bază de proiecte cu termene prestabilite. Printre aceste platforme de job-uri online se numără și Staff.com. Având o structură oarecum similară competitoarelor de pe piață, site-ul permite accesul la oferte de muncă din Statele Unite, Australia sau Marea Britanie. Tipurile de job-uri disponibile se adresează unui număr mare de meserii, din diferite domenii, cum ar fi programarea, contabilitatea, grafica sau secretariatul.

Crearea unui cont pe Staff.com este gratuită, însă necesită un pic de răbdare din partea utilizatorului, care trebuie să treacă prin toți pașii completării unui CV, pentru ca viitorii potențiali angajatori să poată fi cuceriți de eventualele competențe ale candidatului.

Cei care doresc să se angajeze prin intermediul lui Staff.com își pot face un cont aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
MP3 Resizer

Milioanele de fișiere și documente, de diferite formate, care circulă pe Internet, ne pot da multe bătăi de cap când...

Închide