Tech Panda Free Hosting

panda_techMulți web designeri sau web developeri întâmpină probleme atunci când vor să găzduiască online propriile site-uri sau aplicații. Domeniile costă destul de mult, și nici serverele nu se lasă mai prejos. Există totuși destule site-uri care pun la dispoziție pachete de hosting gratuite. Nu toate dintre ele oferă condiții excepționale, însă în unele cazuri pot suplini cu brio partea de găzduire.

Este și cazul lui Tech Panda, o platformă de free hosting care oferă 250 MB spațiu pe disc, un trafic lunar de 6 GB, două baze de date MySQL, două domenii adiționale și două sub-domenii. De asemenea, dacă nu avem un domeniu cumpărat, putem folosi varianta gratuită oferită de către cei de la Tech Panda: nume_site.techpanda.eu.

Serverul pe care ne putem găzdui fișierele este Apache 2.2.3, cu versiunea de PHP 5.3.14 și sistemul de operare Linux, astfel încât pot fi suportate și CMS-urile sau paltformele de eCommerce (WordPress, Joomla, ZenCart, osCommerce).

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
60-Second Virus Scanner

Chiar dacă noi, românii, nu suntem neapărat mândri de originile noastre, există și domenii în care excelăm. Iar lumea IT-ului,...

Închide