ZTE Reef

zte_reefInovațiile în domeniul IT au devenit atât de uzuale, încât prea puține sunt facilitățile care ne mai pot surprinde cu adevărat. Totuși, dacă am da acele ceasornicului cu câțiva ani în urmă și am analiza diferențele dintre tehnologiile de atunci și cele actuale, probabil că am rămâne impresionați de existența unui telefon care poate să stea în apă timp de jumătate de oră, la un metru adâncime, fără să se deterioreze de niciun fel. Acest dispozitiv există de câteva zile și poartă semnătura chinezilor de la ZTE.

Botezat oarecum sugestiv cu numele de ”Reef”, noul smartphone va fi cu siguranță o achiziție utilă pentru pasionații de mare, care nu se pot despărți de telefon nici măcar în vacanță. Fără a rupe neapărat ”gura târgului” prin caracteristicile sale tehnice, noul telefon al celor de la ZTE nu este chiar de lepădat. Dimensiunile sale sunt de 127 x 64.8 x 11.2 milimetri, având o greutate de 127.6 grame și un display de 4 inchi, cu o rezoluție de 480 x 800 pixeli.

Conectat la rețelele 2G, 3G, Wi-Fi și Bluetooth 4.0, smartphone-ul nu dispune însă de facilitatea accesării radioului, ceea ce pentru unii cumpărători ar putea fi o mare bilă neagră. Sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean este susținut de un procesor de 1 GHz cu chipset Qualcomm MSM8655 Snapdragon. Memoria RAM are doar 1 GB, în timp ce memoria internă, de 4 GB, poate fi suplimentată cu până la 32 GB, prin intermediul unui card microSD.

Camera foto principală dispune de 5 MP, iar cea frontală de 1 MP, în timp ce placa video Adreno 205 garantează o calitate a videoclipurilor de 720p.

Noul ZTE Reef poate fi achiziționat doar în versiunea de culoare neagră, prețul acestuia ajungând la aproximativ 110 euro.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
VirusTotal

Accesul perpetuu din ultimii ani la tot felul de informații, pe care odinioară le obțineam cu mare greutate, este un...

Închide