Blogul Diablos Computer nu este un simplu blog de IT. Pe lângă materiale informative despre soft-uri utile, review-uri și diferite prezentări de produse, acest blog atacă și nișa de second hand, o nișa pusă puțin în umbră de către o industrie aflată în continuă schimbare. Trebuie să recunoaștem că destul de mulți dintre noi apelam la produsele second hand mai ales atunci când discutăm despre tehnologie. Tocmai de aceea, la Diablos Computer aduce în prim plan diferite laptopuri second hand, unități desktop, stații de lucru, imprimante și multe altele produse care pot face față cu brio utilizării din viata de zi cu zi a tuturor.

Ideea este destul de simplă: de ce să dai o mulțime de bani pe o tehnologie nouă și scumpă când poți să-ți faci treaba la fel de bine cu o tehnologie puțin mai veche dar la fel de bună?

E destul de interesant cum gândesc oamenii atunci când vine vorba despre ideea de second hand. În urmă cu circa 10 ani, nișa era privită cu destul de multa reticență, însă vremurile s-au schimbat iar oamenii au început să fie mai calculați și să înțeleagă că nu-i nimic în neregulă cu utilizarea unui produs second hand, în special dacă te ajută să economisești un buget considerabil.

Astfel, Blogul Diablos Computer are misiunea de a apropia și mai mult utilizatorii de tehnologie și de ideea de second hand, însa nu doar atât. Pe acest blog vor fi prezentate atât review-uri la produsele pe care le găsiți în oferta noastră și care (în opinia noastră) merita cumpărate, fiind chiar un best buy în anumite circumstanțe.

Cum este structurat Blogul Diablos Computer

Iata câteva dintre cele mai frecventate rubrici ale blogului:

  • Editorial – Aceasta este categoria în care ne vom da cu părerea, subiectiv, în legătura cu diverse subiecte legate de ideea de second hand.
  • Review – Cele mai interesante review-uri de laptopuri second hand, unități desktop second hand care pot mai mult decât lasă impresia.
  • Tutorial – Tutoriale destul de simple, atât software, cât și hardware de unde poți învăța cum să-ți repari singur PC-ul.
  • Ce poți face cu … – Secțiune în care demonstram cât de „depășite” sunt echipamentele second hand. Cu siguranță multe sunt mai potente decât ne așteptăm.
  • Concursuri – Din când în când mai organizam și concursuri, așa că fiți pe fază ca să nu ratați ceva interesant.
  • Diverse – categorie în care publicam diferite articole informative despre produse, internet și tehnologie.
  • Mobile – deși nu obișnuim să comercializam telefoane mobile, tablete și alte gadget-uri de acest gen, nu înseamnă că nu suntem la rândul nostru pasionați.