Cand cumperi un monitor second hand?

monitor second hand

Monitorul face parte din categoria periferice din punctul meu de vedere. Fara el, nu putem folosi calculatorul nostru mult indragit si cei care au fost nevoiti sa mearga la magazin sa isi cumpere unul au fost putin dati pe spate de preturi. 400 de lei un monitor de 18.5 inch? Unora li se pare mult, altii sunt dispusi sa dea chiar si peste 1000 de lei pentru un monitor. Parerile sunt impartite si in functie de fiecare caz in parte, exista motive pro si contra sa cumperi un monitor second hand.

Cand cumperi un monitor nou?

Monitoare noi cumpara de obicei gamerii, cei care lucreaza in Adobe. De asemenea, cei care doresc sa cumpere un monitor care sa arate bine pe birou vor opta intotdeauna catre unul nou, indiferent de pret. De asemenea, mai includem in aceasta categorie a celor care cumpara monitoare noi oamenii care nu au probleme financiare, care au ajuns sa aiba o situatie financiara peste media din Romania…

Cand cumperi un monitor second hand?

Monitoarele second hand sunt foarte utile in cateva cazuri, pe care le vom enumera si noi in cele ce urmeaza… Nu sunt o prostie, nu sunt o mizerie cum au unii tendinta sa le catalogheze. Nici vorba de asa ceva. Ele reprezinta niste obiecte perfecte pentru anumite categorii de persoane, ca de exemplu:

  • Cei care au firme si au nevoie de tehnica de calcul pot opteze pentru monitoare second hand. Nu le trebuie specificatii, aspect, fara zgarieturi. Le trebuie doar un monitor cu care sa isi faca treaba, sa poata opera calculatorul cu ajutorul lui.
  • Cei care nu tin la aspect sau la specificatii de top, la culori extraordinare, or sa se indrepte intotdeauna catre monitoarele second hand cu care isi fac treaba la fel de bine ca si cu cele noi.
  • Cei care nu doresc sa cumpere tehnologie noua, sa dea bani in plus atata timp cat isi pot face treaba si cu cea putin depasita. De ce sa dai 400 de lei pe un monitor nou cand poti sa cumperi un Fujitsu SCENICVIEW B19-5, de 19 inch, cu 165 de lei de pe diabloscomputer.ro.
  • Cei care nu au suficienti bani pentru a cumpara un monitor nou si au nevoie de o solutie pentru a putea opera calculatoarele. Intotdeauna se vor bucura de un monitor second hand ieftin, la care vor primi bineinteles si garantie 12 luni.

Din punctul meu de vedere, 165 de lei pentru un monitor second hand de 19 inch este excelent atata timp cat primesti si garantie 12 luni. Eu nu am cumparat niciodata monitoare noi, tot ce folosesc este second hand si sunt foarte multumit. Nu consider benefica investitia in periferice, la fel si in tehnica de calcul. Calculatoarele sunt niste masini cu care trebuie sa ne facem treaba si cam atat…

 

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
birou
Ti-ai deschis firma si nu stii cat o sa te coste echipamentul pentru birou? Iata un exemplu de calcul

Cei care isi ia inima in dinti si fac pasul catre a fi propriul patron sunt de multe ori sperati...

Închide