Free Video Cutter

free_video_cutterDin ce în ce mai multe sunt modalitățile prin care putem înregistra emisiuni sau filme favorite. Și tot mai des se întâmplă ca, atrași de respectivele imagini pe care le vedem, să fim tentați să împărtășim conținutul preferat cu prietenii noștri virtuali. Pentru că drepturile de autor nu ne permit share-uirea unui întreg film, spre exemplu, putem să decupăm secvențe din el, pe care să le facem publice. Pentru asta avem nevoie de un soft care să ne ajute cu împărțirea materialelor video pe bucăți.

Free Video Cutter este un program destinat decupării fișierelor video, oferit publicului larg în mod gratuit de către producătorii săi. Soft-ul este foarte simplu de utilizat, iar clip-urile încărcate pot avea aproape orice format video cunoscut pe piață. Fișierele decupate rezultate vor avea extensiile .mpeg4, .DivX, .wmv, .mov, .flv sau .mp3. Un alt beneficiu al programului este acela că, în timpul decupajului, creează și thumbnail-uri ce pot fi folosite pe post de imagine de previzualizare.

Free Video Cutter poate fi descărcat de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Nano Nails

Diversitatea, în materie de gadget-uri, ne lasă în fiecare zi cu gura căscată. Există ustensile tehnologice pe care le așteptăm...

Închide