MiXimum

miximumIndiferent de limba vorbită, de țara de proveniență, de nivelul de cultură sau de cercurile în care ne învârtim, muzica reprezintă pretutindeni o legătură între noi și latura noastră interioară, nedezvăluită lumii întregi. Puterea și influența pe care muzica o poate avea asupra noastră este un domeniu supus multor cercetări psihologice, nedemn însă de o dezbatere cu iz tehnologic.

Rămânând în sfera muzicii și ațintindu-ne privirea către noile trenduri din sfera sunetelor, ne dăm seama că o mare parte a amatorilor de cluburi și petreceri sunt înnebuniți după muzica house. Asta înseamnă bași, zgomot, mixere și tot soiul de alte ustensile, menite să transforme ceea ce auzim în sunete și mai agreabile pentru urechile noastre. Pentru că sumele necesare a fi alocate unui astfel de sistem de mix sunt extrem de mari, cei care doresc să-și formeze mâna în acest domeniu pot apela la un soft gratuit, pe numele său MiXimum, care simulează destul de bine un mixer real.

Programul beneficiază de o multitudine de efecte audio, de opțiunea mixării automate, precum și de două egalizatoare cu 15 benzi. Există două plăci LP de vinil, cu rezoluție de 32 biți, pe care se poate mixa. MiXimum nu este un soft extrem de ușor de manevrat, pentru cei care nu au nicio pregătire sau veleitate în domeniul muzicii techno, însă cu un pic de răbdare oricine poate să o scoată la capăt.

MiXimum este oferit gratuit de către producătorii săi și poate fi descărcat accesând acest link.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Acer Liquid S2

Est-asiaticii au pus umărul serios, în ultimele decenii, la tot ceea ce înseamnă evoluție tehnologică. Începând de la telefoanele mobile...

Închide