CloudConvert

cloud_convertInternetul este o resursă nelimitată, când vine vorba de informații, materiale audio sau video. Totuși multitudinea de documente existente duce și la un număr mare de dispozitive pe care acestea pot fi vizualizate. Astfel, este nevoie să ne mulăm după gadget-urile pe care le folosim și să ne adaptăm documentele în funcție de nivelul de compatibilitate de care aceastea dau dovadă.

Pentru a putea jongla mai ușor cu tot felul de materiale, cel mai simplu ar fi să apelăm la o platformă de conversie. Iar una dintre acestea este CloudConvert. Având peste 157 de formate compatibile și disponibile, platforma este gratuită și poate fi folosită de către oricine. Singura restricție este legată de dimensiunea fișierelor, care nu trebuie să depășească 100 MB. În plus, nu este nevoie de instalarea vreunui program, pentru că totul se realizează prin intermediul tehnologiei de tip Cloud. Dacă dorim să convertim orice fel de fișier, trebuie să ne asigurăm că avem un cont de Dropbox sau Google Drive, de unde putem încărca sau descărca documentele. Materialele ce pot fi supuse conversiei sunt de tipul audio, video, arhive, e-book-uri, imagini sau documente text.

Accesul către platforma CloudConvert se poate face de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
ZTE Grand S Flex

În materie de tehnologie, statutul de ”noutate” este valabil doar până la apariția unui nou dispozitiv. A te menține în...

Închide