Recuva

recuvaNeatenția face și ea parte din viața noastră, asemeni oricăror alte obiceiuri, mai bune sau mai rele, cu care suntem înzestrați. Iar ocaziile în care aceasta își face simțită prezența sunt nenumărate. Cei mai afectați din tagma celor cu atenția împrăștiată sunt utilizatorii de PC-uri, întrucât riscul de a face anumite greșeli ce pot dăuna propriului computer sau sistem de operare este foarte mare. Ștergerea documentelor încă utile este una dintre marile metehne ale celor care suferă de neatenție.

Cum prezentul este însă suficient de generos pentru a ne oferi soluții, indferent de problemele pe care le întâmpinăm, și situațiile negative, de genul celor menționate mai sus, au o rezolvare. Recuva este unul dintre soft-urile gratuite, a cărui principală sarcină este aceea de a recupera fișiere șterse din calculator, incluzându-le chiar și pe acelea eliminate direct din coșul de gunoi. Programul nu necesită instalare, și poate fi pus în funcțiune chiar de pe un dispozitiv USB. Tipurile de fișiere ce pot fi recuperate cu ajutorul lui Recuva sunt variate, utilizatorul având opțiunea de a readuce la viață imagini, melodii, videoclipuri sau documente din suita Office. De asemenea, și conținutul hard-urilor externe sau al stick-urilor poate fi recuperat prin intermediul lui Recuva.

Deși există și pachete Recuva contra-cost, varianta gratuită a programului este îndeajuns de funcțională pentru a merita să fie utilizată. Cei care doresc să descarce acest soft o pot face de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
LG G Flex

Progresul vizibil făcut de asiatici în ultimele decenii, în materie de tehnologie, nu mai este de mult o noutate. Deși...

Închide