Bandizip

bandizipMultitudinea de fișiere și documente care formează vastul univers al Internetului au nevoie de spațiu pe care să ruleze. Chiar dacă vorbim de o lume virtuală, spațiul la care ne referim există totuși în format fizic, sub forma unor servere. Doar că nu toată lumea își permite achiziționarea unor astfel de dispozitive. În fond, nici nu este nevoie de așa ceva, pentru că omul de rând întrebuințează fișiere de mici dimensiuni, ce pot fi stocate în propriul calculator sau, dacă este cazul, pe hard-uri externe.

Totuși, chiar dacă prețul ustensilelor menționate mai sus nu este unul foarte ridicat, există un număr limitat de persoane care apelează la acest gen de dispozitive de stocare. Pentru cei care se află în tabăra non-amatorilor de tehnologie, există programe de arhivare care comprimă materialele într-un singur fișier, ce poate fi utilizat sau expediat cu ușurință. Bandizip este unul dintre aceste programe, oferit în mod gratuit internauților de către producătorii săi. Fișierele ce pot fi arhivate cu acest soft sunt .zip, .7z, .exe, .tar și .exe. Pentru opțiunea de dezarhivare, posibilitățile sunt mai largi, Bandizip putând fi folosit pentru fișiere de tip .rar, .tgz, .udf, .war, .iso, .pma sau .tbz.

Descărcarea lui Bandizip se poate face de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Huawei Ascend P6

Prejudecățile secolului 21 au unele lucruri în comun cu vremurile trecute, măcar în ceea ce privește industria din China. Este...

Închide