WildBit Viewer

wild_bit_viewer_proInvazia de programe de tot soiul, care mai de care mai ademenitoare, ne face să stăm un pic pe gânduri atunci când ne hotărâm să-l folosim pe unul sau pe celălalt. Fie pentru că sunt complicat de instalat, fie pentru că ocupă resurse generoase sau doar fiindcă nu știm să le întrebuințăm, multe dintre soft-urile existente pe piață la ora actuală nu ne sunt accesibile. Există însă și excepții, care se adresează tuturor consumatorilor de Internet.

WildBit Viewer este unui dintre programele care poate fi folosit pentru a vizualiza poze și informații despre acestea. Compatibil cu peste 70 de formate, precum .jpeg, .tiff, .png, .bmp sau .pcx, programul poate fi folosit și pentru calitățile sale de editare a pozelor. Decupajele, rotirile, conversiile, capturile de imagini de pe desktop sau ajustările de culoare și luminozitate sunt doar câteva dintre opțiunile pe care WildBit Viewer le pune la dispoziția utilizatorilor săi. De asemenea, soft-ul oferă posibilitatea creării de slideshow-uri, având o paletă de peste 170 de efecte.

WildBit Viewer este un program gratuit și poate fi descărcat de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Alcatel One Touch Snap

Când vine vorba de noutăți, care ar putea fi domeniul cel mai performant, dacă nu industria tehnologică? Fie că discutăm...

Închide