VSO Media Player

vso_media_playerPe lângă teatru, competiții sportive sau cluburi, există un alt loc excelent de petrecere a timpului liber, și anume cinematograful. Chiar dacă și-au pierdut din gloria și popularitatea de odinioară, fiind substituite cu alte forme de relaxare sau socializare, cinematografele au încă locul lor bine împământenit în viața multora dintre noi. Deși experiența cinematografică, în special în cazul filmelor 3D, e greu de substituit în propria sufragerie, există persoane care nu dispun de timpul necesar pentru a  merge la cinema.

Pentru a ne bucura totuși de cele mai noi producții hollywood-iene, putem să apelăm la un player care suportă o suită de formate audio și video. VSO Media Player este unul dintre programele care permite vizionarea fișierelor avi, wmv sau mp4. Unul dintre avantajele acestui soft este că permite și vizualizarea fișierelor Blu-Ray (BDMV) sau ISO.

Important este și faptul că nu avem nevoie de codec-uri alternative pentru buna funcționare a programului. VSO Media Player permite, de asemenea, și încărcarea subtitrărilor.

Programul poate fi descărcat gratuit de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
HTC G2

Companiile asiatice, cele care dau de multe ori tonul în ceea ce privește noile tehnologii, nu și-au întins tentaculele doar...

Închide