Free Studio

De câte ori nu ni s-a întâmplat să încercăm să descărcăm ceva de pe YouTube și să ne prindem urechile în tot felul de programe, care mai de care mai dubioase, care fie nu funcționau, fie descărcau melodia în alt format decât cel dorit de noi.

Apoi, cine nu a încercat să decupeze un videoclip sau un mp3, prinzându-și urechile în tot felul de programe cu perioade de trial, fără sorți de izbândă?

Acum există o soluție pentru toate aceste probleme, care, surprinzător sau nu, este oferită gratuit. Numele ei este Free Studio și poate fi descărcată de pe site-ul oficial. Ca sisteme de operare, este compatibil cu Windows SP3, Vista, Windows 7 and .Net Framework 2 SP2. Punctul în minus, din punctul acesta de vedere, ar fi absența lui Mac OS de pe lista sistemelor pe care Free Studio poate rula.

Ca funcționalități, programul dispune de 8 secțiuni: YouTube; MP3 & Audio; CD, DVD, BD; DVD & Video; Photo & Images; Mobiles; Apple Devices și 3D. Free Studio vă poate scăpa de multe probleme, întrucât are o mulțime de funcționalități: editare de bază atât audio, cât și video, înregistrarea de videoclipuri, descărcarea și conversia videoclipurilor de pe YouTube, crearea de imagini și videoclipuri 3D și multe altele, până la 48, câte sunt în total.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Preț vs. calitate

Se pune din ce în ce mai des problema, atunci când ne hotărâm să cumpărăm un produs din sfera tehnologică...

Închide