Google Talk

google_talkMulte sunt motivele pentru care oamenii aleg să comunice unii cu ceilalți. Fie că ne referim la colegi de muncă, cunoștințe, rude sau prieteni, nu putem crea o legătură strânsă între noi și cei din jurul nostru fără acest mecanism al transmiterii ideilor. Indiferent dacă metoda de comunicare aleasă este cea telefonică sau cea virtuală, realizată cu ajutorul unei conexiuni la Internet.

O mare parte dintre gândurile pe care alegem să le împărtășim cu ceilalți sunt transmise prin intermediul spațiului virtual. Pentru că este comod, rapid și de cele mai multe ori, eficient. Pe lângă celebrul Messenger, al celor de la Yahoo, sau mult întrebuințatul chat, al celor de la Facebook, există o altă cale de a comunica online, de data aceasta cu ajutorul unui produs Google, pe numele său Google Talk. Asemeni oricărui alt produs oferit de Google, și aplicația de Messenger poate fi manevrată cu ajutorul altor servicii Google. Spre exemplu, cei care doresc să acceseze lista de contacte din Google Talk o pot face direct din chat-ul Gmail. De asemenea, dacă dorim să ne sporim numărul de prieteni de pe chat-ul Google, nu trebuie decât să-i adăugăm, cu mare ușurință, accesând lista de contacte a poștei electronice Gmail.

Prin intermediul lui Google Talk avem posibilitatea de a iniția apeluri, atât audio, cât și video, precum și de a transmite fișiere de tot soiul. În plus, putem beneficia de opțiunea de a arhiva chiar în căsuța de mail toate conversațiile de pe chat, astfel încât să putem reveni cu ușurință la un anumit moment al discuției.

Cei care doresc să comunice prin intermediul lui Google Talk, pot descărca gratuit programul de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
ZTE Nubia Z5S

Acest sfârșit de an este unul extrem de promitățor pentru companiile de telecomunicații, ale căror lansări se succed cu o...

Închide