7-Zip

7_zipÎntr-o lume complicată, lucrurile simple sunt foarte greu de găsit. Spațiul a devenit o problemă tot mai apăsătoare, atât în lumea reală, cât și în cea virtuală. Iar soluțiile pentru remedierea acestui inconvenient nu sunt la îndemâna oricui. Pentru mediul online, cea mai simplă modalitate de sporire a spațiului de stocare a fost crearea de noi servere, mai mari și mai voluminoase, astfel încât acestea să poată stoca o multitudine de date, fără a bloca însă sistemele celor care le accesează.

La o scară mai mică, au fost create programele de arhivare, al căror scop a fost acela de a comprima documentele, pentru ca acestea să poată fi expediate mai ușor prin poșta electronică. Unul dintre acestea este 7-Zip, funcționalitățile sale fiind similare oricărui alt program cu funcție de arhivare și dezarhivare. Pus la dispoziție gratuit de către producătorii săi, 7-Zip suportă formate precum 7z, XZ, BZIP2, GZIP, TAR, ZIP sau WIM.

Sistemele de operare cu care acest program este compatibil sunt cele bazate pe Windows, începând de la versiunea 98, și până la Windows 7.

Cei care doresc să folosească un program de arhivare extrem de rapid și fără bug-uri, pot să descarce 7-Zip de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Pocketbook Color Lux

Tehnologia secolului 21 nu încetează să ne surprindă niciodată. Nu doar telefoanele inteligente sau tabletele iau ochii cumpărătorilor cu tot...

Închide