IZArc

iz_arcSpațiul și timpul, două entități nesupuse rigorilor nimănui, până cu ceva timp în urmă, încep să fie încadrate în canoane, norme și reguli, de către individul trăitor în secolul 21. Astfel, dacă timpul mai are încă o oarecare doză de libertate, spațiul devine tot mai controlat, cu fiecare zi care trece. Și în lumea tehnică, spațiul este o entitate cuantificabilă. De aceea, adaosul de spațiu aduce cu sine costuri suplimentare, de cele mai multe ori. Iar ceea ce părea a fi o noțiune ambiguă, cu câteva secole în urmă, s-a transformat astăzi într-o unitate de schimb valutar și comercial.

Multe dintre documentele pe care le avem și pe care dorim să le împărtășim celorlalți internauți sunt mult prea mari pentru a putea fi atașate și trimise prin poșta electronică. De aceea, trebuie să apelăm la un program de comprimare a fișierelor, astfel încât acestea să poată fi expediate fără prea mare greutate. IZArc este unul din soft-urile gratuite disponibile pe piață, care se ocupă de comprimarea fișierelor, acesta fiind compatibil cu o mulțime de formate, precum .7-zip, .taz, .tz, .iso, .rar, .zip, .jar sau .enc. Probabil cel mai dezvoltat program de pe piață, din punct de vedere al utilitarelor de acest tip, IZArc poate chiar să repare anumite arhive care, din varii motive, au devenit nefuncționale. Fișierele de tipul .iso, .cdi, .bin sau .nrg pot fi și ele deschise cu ajutorul lui IZArc.

Descărcarea lui IZArc nu implică niciun fel de costuri și poate fi realizată de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Alcatel One Touch Idol 2

Orice nouă apariție trebuie să aducă ceva semnificativ, dacă ne referim la domeniul telefoanelor mobile. Astfel, o companie care vrea...

Închide