Alcatel One Touch Idol 2

alcatel_one_touch_idol_2Orice nouă apariție trebuie să aducă ceva semnificativ, dacă ne referim la domeniul telefoanelor mobile. Astfel, o companie care vrea să performeze, și nu doar să supraviețuiască, trebuie să facă anumite eforturi pentru a reuși acest lucru. Franco-americanii de la Alcatel se află și ei într-o continuă ”bătălie” cu propriile performanțe și reușite, pentru că doar în acest fel pot păstra fidelitatea consumatorilor.

One Touch Idol 2 este printre cele mai noi telefoane mobile aflate pe lista viitoarelor lansări ale companiei Alcatel. Anunțat încă din luna februarie a acestui an, dispozitivul se pare că va avea dimensiuni de 136 x 70 x 7.3 milimetri și o greutate de 128 grame. Disponibil și în versiune Dual SIM, telefonul va beneficia de conexiunea la rețelele 2G, 3G, Wi-Fi și Bluetooth 4.0. Ecranul capacitiv de 6 inchi va avea opțiunea de multitouch, precum și o rezoluție de 540 x 960 pixeli. Capacitatea de stocare va fi de 8 sau 16 GB, cu opțiunea de a fi suplimentată cu până la 32 GB, în timp ce memoria RAM va dispune de 1 GB. Transferul de date va putea fi finalizat cu ajutorul tehnologiilor GPRS, EDGE sau NFC.

Pe parte de foto, noul One Touch Idol 2 se va putea lăuda cu două camere: una de 8 MP, cu opțiune de auto-focus și flash LED, iar cealaltă de 2 MP. Sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean va beneficia de posibilitatea upgrade-ului până la versiunea 4.4 KitKat, precum și de un procesor Quad Core, de 1.3 GHz.

Prețul lui Alcatel One Touch Idol va fi de aproximativ 200 euro.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Svbtle

Blogging-ul este o artă care a început să capete statutul de profesie, în ultimii ani. Poate părea ciudat, pentru cei...

Închide