Toshiba Excite Pro

toshiba_excite_proLumea gadget-urilor este într-o permanentă dezvoltare. Asta și datorită interesului pe care clienții îl manifestă pentru toate dispozitivele tehnologice, care dau senzația că ne ușurează viața. De aceea, și producătorii din domeniu își dau silința să-și îmbunătățească serviciile oferite, adăugând tot felul de facilități la fiecare produs nou lansat. Japonezii sunt printre primii care dau tonul inovațiilor, fie că vorbim de smartphone-uri, tablete sau ceasuri inteligente.

Excite Pro este printre cele mai noi dispozitive lansate de către Toshiba în acest an. Deși are aproximativ trei luni de când a apărut, tableta este încă de actualitate pentru pasionații de produse ce poartă semnătură niponă. Dimensiunile sale sunt de 261.6 x 177.8 x 10.2 milimetri, iar greutatea sa atinge 630 grame. Ecranul touchscreen beneficiază de opțiune multitouch de până la 10 degete și are un diametru de 10.1 inchi, cu rezoluție de 2560 x 1600 pixeli. Ca la majoritatea tabletelor, nici modelul celor de la Toshiba nu dispune de opțiunea de a fi folosit în rețeaua GSM.

Memoria RAM este dotată cu 2 GB, iar cea internă cu 32 GB, având opțiunea de upgrade cu încă 32 GB. Sistemul de operare Android 4.2.1 Jelly Bean rulează cu ajutorul unui procesor Quad-Core Cortex A15, cu chipset Nvidia Tegra 4. Rețelele de conectivitate disponibile pentru modelul Excite Pro sunt Wi-Fi și Bluetooth 4.0. Pe parte foto, tableta este înzestrată cu două opțiuni: o cameră frontală, de 1.2 MP, și una principală, de 8 MP, care dispune de funcția de focus automat. Placa video este de tipul ULP GeForce.

Singura culoare disponibilă pentru tableta Toshiba Excite Pro este argintiu, iar prețul acesteia ajunge la aproximativ  370 euro.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
MyShutterCount

Fotografia nu mai este de multă vreme o artă destinată celor mai inspirați dintre noi. Deschiderea vizuală către tot felul...

Închide