Acer Liquid E2

acer_liquid_e2Competițiile continentale par să rămână în umbra celor inter-țări, care sunt mult mai aprige și mai pline de justificări. Totuși, de când industria IT a căpătat proporții mondiale, această luptă a devenit tot mai intensă, iar producătorii asiatici, europeni și americani sunt într-o permanentă competiție. În această cursă fără câștigători sunt angrenați și cei de la Acer, care s-au orientat și către piața de telefonie mobilă, nu doar către tablete sau laptopuri.

Aflat încă în pregătiri, modelul Liquid E2 așteaptă să fie lansat cât de curând. Cu un ecran touchscreen de 4.5 inchi și o rezoluție de 540 x 960 pixeli, noul model Acer va fi disponibil în versiune Dual SIM. Memoria RAM va avea 1 GB, iar cea internă 4 GB. Pentru cei care doresc să-și încarce telefonul cu o multitudine de fișiere audio sau video, spațiul de folosință va putea fi upgradat până la 32 GB, cu ajutorul unui card microSD. Din punct de vedere al conectivității, Acer Liquid E2 vine încorporat cu rețelele 2G, 3G, Wi-Fi și Bluetooth 3.0. Smartphone-ul va rula cu sistemul de operare Android 4.2.1 Jelly Bean și va avea un procesor Quad-Core Cortex A7 de 1.2 GHz, cu chipset MTK 6589. Placa video va fi PowerVR SGX 544MP.

Camera foto principală, de 8 MP, va fi susținută de o cameră secundară de 2 MP, iar videoclipurile vor putea fi realizate la o calitate de 1080p și 30 de cadre pe secundă.

Disponibil în alb și negru, Acer Liquid E2 va avea o baterie Li-Ion de 2000 mAh, ce va dura până la 9 ore, dacă telefonul este folosit în permanență, și până la 450 de ore, în modul stand-by. Prețul dispozitivului, ce va fi lansat cât de curând de taiwanezi, va fi de aproximativ 230 de euro.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Flickr

Deși vacanțele ocupă o mică parte din existența noastră de zi cu zi, motive pentru a realiza fotografii sunt suficiente....

Închide