Samsung ATIV Tab 3

samsung_ativ_tab_3Faptul că piața est-asiatică ne-a cucerit inimile, mințile și buzunarele nu mai este de mult o noutate. O bună parte dintre noi ne petrecem fiecare zi a existenței noastre butonând tot felul de dispozitive care ne transpun în lumi virtuale, departe de realitatea uneori neplăcută în care trebuie să ne desfășurăm activitățile rutiniere.

Cei de la Samsung continuă să lanseze noi provocări rivalilor de piață, inovând permanent, spre deliciul publicului lor, tot mai fidel și mai numeros. ATIV Tab 3 este principala noutate a momentului, o tabletă ce va fi scoasă la vânzare, cel mai probabil, în luna august a acestui an. Fiind catalogată cea mai subțire din lume, din categoria tabletelor care funcționează cu sistemul de operare Windows 8, noul dispozitiv Samsung va avea o greutate de doar 550 de grame și o grosime de 8.2 milimetri. Procesorul va fi Dual-Core, de 1.8 GHz, purtând marca Intel Atom Z2760, iar memoria RAM va avea 2 GB.  Diametrul ecranului, de 10.1 inchi, va atinge o rezoluție de 1366 x 768 pixeli.

Sistemul de operare Windows 8, disponibil în versiunea x86 pentru modelul ATIV Tab 3, va permite utilizatorilor să folosească în mod gratuit pachetul Microsoft Office Home & Student, precum și alte aplicații disponibile pentru PC-uri. Noua tabletă a celor de la Samsung va beneficia și de aplicațiile disponibile în versiunea S Note, precum și de creionul Stylus S Pen.

Prețul lui Samsung ATIV Tab 3 va fi de aproximativ 700 de dolari.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
LinkedIn

Multitudinea de rețele sociale existente la momentul actual pe piață a devenit deja un lucru obișnuit. Numărul imens de platforme...

Închide