Sony Xperia T2 Ultra

sony_xperia_t2_ultraDacă există o țară care poate fi modelul absolut pentru toate celelalte de pe mapamond aceea este, cu siguranță, Japonia. Fără teama de a aluneca în mreaja exagerărilor gratuite, tărâmul nipon pare să aibă ceva ce altor popoare le lipsește: consecvența în muncă. Poate că acesta este și unul dintre motivele pentru care cei de la Sony au înregistrat un succes atât de mare, pe plan internațional, în ultimele decenii.

Unul dintre telefoanele anunțate recent de către cei de la Sony a fi lansat la începutul acestui an, pe numele său Xperia T2 Ultra, se pregătește încă de pe acum pentru faima mondială. Cu dimensiuni de 165.2 x 83.8 x 7.7 milimetri și o greutate de 172 de grame, noul smartphone Sony va avea un ecran de 6 inchi cu rezoluție de 720 x 1280 pixeli și opțiune de touchscreen de până la 10 degete. Beneficiind de conexiunea la rețelele 2G, 3G, 4G, Wi-Fi și Bluetooth 4.0, telefonul va oferi utilizatorilor săi posibilitatea transferului de date cu ajutorul tehnologiilor GPRS, EDGE și NFC.

Memoria RAM de 1 GB va fi însoțită de cei 8 GB ai memoriei interne, aceștia din urmă având opțiunea de a fi suplimentați cu încă 32 GB, prin intermediul unui card microSD. Sistemul de operare Android 4.3 Jelly Bean va beneficia de prezența unui procesor Quad Core Cortex-A7, de 1.4 GHz, cu chipset Qualcomm MSM8928 Snapdragon 400.

Pe parte de foto, noul Xperia T2 Ultra va fi dotat cu două camere: una de 13 MP, cu sistem autofocus și opțiunea de detectare automată a feței, iar cealaltă de 1.1 MP. Placa video încorporată acestui telefon va fi Adreno 305, ceea ce va oferi o calitate de 1080p a fișierelor video.

Versiunile de culoare disponibile pentru Sony Xperia T2 Ultra vor fi alb, negru și violet, iar prețul său va oscila în jurul sumei de 400 de euro.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Jimdo

Scrisul nu este doar apanajul oamenilor singuri, așa cum s-ar crede la o primă vedere. Scrisul formează, construiește, ajută oricând...

Închide