BlackBerry Z30

blackberry_z30Canada nu este printre cele mai cunoscute țări, când vine vorba de producerea de gadget-uri. Totuși, se pare că cei de la Research in Motion, deținătorii brand-ului BlackBerry, sunt excepția care confirmă regula. După revirimentul evident din urmă cu un an, canadienii pot răsufla oarecum ușurați, întrucât proaspăt lansatele modele de telefoane mobile inteligente au prins destul de bine în rândul consumatorilor de gadget-uri din întreaga lume.

Cea mai recentă preocupare a canadienilor o reprezintă modelul Z30, care se pregătește a fi lansat oficial în luna octombrie a acestui an. Conectat la rețelele 2G, 3G, 4G, Wi-Fi și Bluetooth 4.0, noul BlackBerry va dispune de mai multe opțiuni în ceea ce privește transferul de date, beneficiind de tehnologiile NFC, GPRS și EDGE.

Dimensiunile lui Z30 vor fi de 140.7 x 72 x 9.4 milimetri, acesta urmând să aibă o greutate de 170 de grame și un ecran capacitiv Super AMOLED de 5 inchi, cu o rezoluție de 720 x 1280 pixeli. Memoria RAM de 2 GB va fi însoțită de cea internă, care va atinge 16 GB. Aceasta va putea fi upgradată cu până la 64 GB, prin intermediul unui card microSD. Sistemul de operare BlackBerry 10.2 va rula prin intermediul unui procesor Dual-Core Krait de 1.7 GHz, dotat cu un chipset Qualcomm MSM8960T Pro Snapdragon.

La capitolul foto, smartphone-ul BlackBerry va dispune de două camere: cea principală va avea 8 MP, iar cea frontală 2 MP. Calitatea videoclipurilor, de 1080p, va fi garantată de prezența unei plăci video de tip Adreno 320.

BlackBerry Z30 va putea fi achiziționat doar în versiunea de culoare neagră, iar prețul său va fi de aproximativ 560 de euro.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Just Delete Me

Conexiunile la diverse rețele sociale nu mai sunt de mult o noutate. Orice internaut cu o minimă vechime într-ale navigării...

Închide