Icemobile G2

icemobile_g2O bună parte a pasionaților de tehnologie caută, atunci când își propun achiziționarea unui gadget, să dispună de cât mai multe facilități. Dacă ar exista un produs hibrid care să îmbine priceperea laptopului cu utilitatea unei tablete și a unui smartphone, probabil că acela ar fi cel mai bine vândut dispozitiv de pe mapamond. Deși o astfel de posibilitate pare imposibilă la momentul actual, viitorul ne poate surprinde în orice moment.

Un produs care îmbină calitățile a două dintre cele mai populare gadget-uri de la momentul actual este Icemobile G2, construit ca o tabletă, dar care dispune și de rețea GSM, chiar dacă numai în versiunea 2G. Cu un diametru al monitorului de 7 inchi și o rezoluție de 600 x 1024 pixeli, Icemobile G2 are dimensiuni de 195 x 124 x 9.8 milimetri și o greutate de 450 grame. Sistemul de operare Android funcționează cu un procesor de 1 GHz. Memoria RAM atinge doar 512 MB, iar cea internă 4 GB. Aceasta din urmă poate fi suplimentată cu până la 32 GB, prin intermediul unui card microSD.

Partea de conectivitate este asigurată de rețelele Bluetooth 2.1 și Wi-Fi. La capitolul foto, Icemobile G2 dispune de două camere: cea principală are 3.15 MP, iar cea frontală este de tip VGA. Culorile în care va putea fi achiziționată noua tabletă sunt alb și negru.

Deși cei de la Icemobile au lansat deja modelul G2, prețul acestuia nu a fost încă făcut public.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
YouTube

Unde muzică nu e, nimic nu e. Așa ar suna o parafrază a lui Marin Preda, atât de valabilă în...

Închide