Samsung Ativ S Neo

samsung_ativ_s_neoLumea tehnologică a devenit printre cele mai populate tărâmuri de pe mapamond. Lansările de smartphone-uri, tablete și laptopuri se succed cu atâta repeziciune, încât e greu să mai ținem pasul cu toate noutățile. Un număr mare de dispozitive de ultimă generație vin, mai cu seamă, de pe continentul asiatic, și nu din Europa. Astfel, succesul înregistrat de către companiile sud-coreene, și în speciale de către Samsung, este unul absolut justificat.

Printre lansările ce se preconizează a fi făcute în următorul trimestru al anului curent se numără și Samsung Ativ S Neo, un smartphone suficient de performant pentru a atrage privirile cumpărătorilor din întreaga lume. Anunțat încă din luna iunie, noul telefon al companiei sud-coreene va funcționa cu sistemul de operare Microsoft Windows Phone 8 și va avea un procesor Dual Core Krait de 1.4 GHz, memorie RAM de 1 GB și memorie internă de 16 GB. Diametrul ecranului va fi de 4.8 inchi, având o rezoluție de 720 x 1280 pixeli. Partea de conectivitate va fi asigurată de rețelele 2G, 3G, 4G LTE, Wi-Fi, NFC și Bluetooth 3.0. Camerei foto principale, de 8 MP, i se va alătura o cameră frontală, de 1.9 MP.

Noul Samsung Ativ S Neo va fi disponibil doar în versiunea de culoare gri. Prețul dispozitivului nu a fost încă publicat.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Staff.com

Ultimii o sută de ani au făcut ravagii printre structurile demografice ale planetei. O natalitate crescândă și total necontrolată a...

Închide