Alcatel Pop S3

alcatel_pop_s3O bună publicitate echivalează cu creșterea cifrei de afaceri, indiferent de domeniul la care facem referire. Știința de a vinde este la fel de importantă ca aceea de a produce, iar uneori tinde chiar să-i ia locul, dacă ne referim la importanța pe care aceasta o are. Poate că de aceea producătorii de telefonie mobilă sunt extrem de atenți când vine vorba de politicile de marketing pe care le utilizează, astfel încât să poată convinge un număr tot mai mare de clienți.

Franco-americanii de la Alcatel se înscriu și ei pe lista celor a căror faimă este într-o continuă ascensiune, în special datorită numărului mare de dispozitive lansate sau aflate pe lista de așteptare, pentru a fi aduse în atenția publicului. Pop S3 este numele unui viitor smartphone marca Alcatel, pregătit a fi adus în lumina reflectoarelor în primul trimestru al acestui an. Cu dimensiuni de 123 x 64.4 x 9.9 milimetri și o greutate de 130 de grame, telefonul va beneficia de un ecran capacitiv multitouch TFT de 4 inchi, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli.

Având disponibil 1 GB de memorie RAM, smartphone-ul se va putea lăuda cu o capacitate de stocare de 4 GB, aceasta dispunând însă opțiunea de upgrade cu până la 32 GB, prin intermediul unui card microSD. Conexiunea în rețea va putea fi realizată prin sistemele 2G, 3G, 4G, Wi-Fi și Bluetooth 4.0, iar transferul de date va fi posibil cu ajutorul tehnologiilor GPRS, EDGE și NFC.

Sistemul de operare al noului smartphone Alcatel va fi Android 4.3 Jelly Bean, funcțional cu ajutorul unui procesor Quad Core de 1.2 GHz. Pe parte de foto, telefonul va dispune de o cameră frontală de tip VGA, și de una de 5 MP, dotată cu un flash LED.

Culorile în care va putea fi achiziționat dispozitivul Alcatel Pop S3 sunt galben, roz, turcoaz, roșu sau negru. Prețul acestuia nu a fost încă dat publicității.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Veoh

Într-un spațiu plin de alternative, este destul de dificil să-ți câștigi propria clientelă, indiferent dacă ne referim la lumea reală,...

Închide