Nokia 515

nokia_515Atunci când statusul de pe piață îți impune un anumit standard de calitate, trebuie să te supui lui fără prea multe rețineri. Acesta este trendul, când vine vorba de companiile producătoare de telefoane mobile, care sunt obligate să nu lase ștacheta prea jos, atunci când vorbim de nivelul serviciilor oferite. Cei de la Nokia, încă numărul unu în domeniul comunicațiilor mobile, se pregătesc de lansarea unui noul model de telefon destul de interesant, ce se adresează mai degrabă clasei de mijloc.

Noul Nokia 515 va fi scos pe piață în această toamnă și va putea fi achiționat și în versiunea Dual SIM. Având dimensiuni de 114 x 48 x 11 milimetri, o greutate de 101.1 grame și un display de 2.4 inchi, cu rezoluție de 240 x 320 pixeli, telefonul va fi conectat la rețelele 2G, 3G, Bluetooth 3.0, iar transferul de date se va face prin tehnologiile GPRS și EDGE. Prevăzut cu un slot pentru card, ce permite o suplimentare cu până la 32 GB a spațiului de stocare, Nokia 515 va avea 64 MB de memorie RAM și 256 MB memorie internă. Telefonul va dispune de o protecție a ecranului Corning Gorilla Glass 2 și va putea susține o agendă telefonică cu până la 1000 de intrări. Camera foto va avea 5 MP și va beneficia de funcția de detectare a feței.

Versiunile de culoare în care va putea fi achiziționat noul Nokia 515 sunt alb și negru, iar prețul estimat al dispozitivului va fi de 140 euro.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Browser Shots

Lumea modernă a impus atât de multe diferențe între oameni, încât cei care au trăit în alte secole s-ar uita...

Închide