Huawei Ascend Y530

huawei_ascend_y530Dacă cineva ar fi zis, cu 20 de ani în urmă, că piața chineză, în domeniul telecomunicațiilor, va fi una de bun augur, probabil că s-ar fi lovit de privirile pline de reproș sau de neîncredere ale scepticilor. Asta pentru că orice putea fi afirmat despre China, numai că produce mărfuri de calitate nu. În fapt, aceasta este doar o prejudecată împământenită de ani buni, întrucât prezentul ne dovedește prin acțiuni concrete ascensiunea tehnologică justificată a brand-urilor de origine chineză.

Cei de la Huawei se află pe lista numelor mari ale companiilor producătoare de telefoane mobile din întreaga lume. Astfel că produsele lansate de ei au o listă lungă de admiratori de pe toate continentele. Printre cele mai recent aduse pe piață telefoane marca Huawei se află și modelul Ascend Y530. Având o greutate de 145 de grame și dimensiuni de 132.5 x 67 x 9.3 milimetri, smartphone-ul dispune de acces la rețelele 2G, 3G, Wi-Fi și Bluetooth, precum și de opțiunea de transferare a datelor cu ajutorul tehnologiilor GPRS și EDGE. Ecranul capacitiv touchscreen multitouch TFT are un diametru de 4.5 inchi și o rezoluție de 480 x 854 pixeli.

Ascend Y530 este prevăzut cu un spațiu de stocare de 4 GB, ce poate fi suplimentat cu 32 GB, prin intermediul unui card microSD. Sistemul de operare Android 4.3 Jelly Bean este susținut de un procesor Dual Core de 1.2 GHz. Camera foto principală este dotată cu 5 MP, iar fotografiile realizate cu ajutorul său ating o rezoluție maximă de 2592 x 1944 pixeli. Camera secundară este de tip VGA.

Singura culoare disponibilă pentru noul Huawei Ascend Y530 este negru, iar prețul dispozitivului ajunge la aproximativ 250 de euro.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Webydo

Ușurința cu care unii dintre noi manevrează codurile și scripturile, pentru a realiza tot soiul de platforme web fanteziste, ne...

Închide