Store ‘n’ Go Ultra Slim

Informația electronică, în secolul 21, începe să devină o problemă pentru cei care se ocupă cu stocarea ei. Fie că vorbim de miile de poze pe care le realizăm, si pe care trebuie să le descărcăm undeva, fie că edităm clipuri video și trebuie să alocăm un spațiu pentru găzduirea acestora, fie că dezvoltăm site-uri uriașe care necesită mulți GB de hosting, pentru toate aceste activități avem o problemă comună.

E destul de greu ca, spre exemplu, cineva să renunțe la a mai descărca filme, pentru că nu are unde să le stocheze. Soluția tradițională, pentru a scăpa de excesul de informație, ar fi folosirea CD-urilor, a DVD-urilor sau a USB-urilor. Însă aceasta este o metodă oarecum învechită și total nepractică. Un DVD poate să se strice destul de repede, iar capacitatea sa este limitată, ajungând până la maxim 17,08 GB, în cazul DVD-urilor duble.

Soluția optimă pentru această problemă este hard-ul extern, fiindcă este ușor de transportat, nu ocupă mult spațiu fizic, iar capacitatea de stocare este infinit mai mare, ajungând la câțiva TerraBytes (cel mai mare din lume este produs de IBM și are o capacitate de 120.000 TB), în funcție de prețul pe care suntem dispuși să-l cheltuim pentru achiziționarea acestui produs.

Cei de la Verbatim au lansat recent cel mai subțire hard disk extern al companiei – Store ‘n’ Go Ultra Slim, care are o grosime de doar 10,5 mm, ceea ce îl încadrează în categoria celor mai subțiri produse din categoria sa, din lume. Capacitatea hard-ului este de 500 GB, acesta beneficiind de un port USB 3.0, ce crește viteza de transfer a datelor de zece ori mai mult decât varianta de USB 2.0.

Partea atractivă a hard-ului Store ‘n’ Go Ultra Slim este conferită de opțiunea sa de a înregistra programe direct de la TV, având astfel comportamentul unui recorder video.

Produsul va putea fi achiționat începând cu luna noiembrie, pe plan european, iar prețul va fi similar produselor anterioare Store ‘n’ Go.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Cyber Monday

Parfumul sărbătorilor de iarnă își răspândește aroma din ce în ce mai des printre potențialii cumpărători. Nici nu a trecut...

Închide