Cyber Monday

Parfumul sărbătorilor de iarnă își răspândește aroma din ce în ce mai des printre potențialii cumpărători. Nici nu a trecut bine ziua de Black Friday, că iarăși suntem invadați de ”sărbătorile” americane. Cyber Monday, lunea care urmează după vinerea neagră, este un eveniment similar lui Black Friday, dar care se adresează amatorilor de shopping online.

Site-urile americane de profil precum Amazon, eBay, Walmart, BestBuy, Target sau Apple, se așteaptă la vânzări record în acestă zi din an. Cumpărătorii români se pot ralia și ei la acest demers comercial, însă trebuie să ținem cont de faptul că, pe lângă prețul afișat al produsului, vor fi adăugate taxe vamale, taxe de transport și TVA, care vor face ca prețul produsului comandat de peste ocean să fie similar cu cel de pe piața autohtonă.

O soluție pentru România ar fi cumpărăturile de pe site-urile de profil din țările europene, care au aderat la Cyber Monday – Marea Britanie, Franța, Germania și Portugalia, întrucât taxele de curierat sunt mult mai mici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
VLC Media Player

Tranziția continuă între situațiile, evenimentele sau oamenii cu care intrăm în contact zi de zi sunt premisele perfecte pentru ca...

Închide